GalaxySoccerClub GalaxySoccerClub
Η ιστορία της Ακαδημίας του Galaxy Soccer Club...
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
Η ιστορία της Ακαδημίας του Galaxy Soccer Club...


   Το Galaxy Soccer Club και το δίκτυο σχολών του Παναθηναϊκού            συνεργάζονται από τον Απρίλιο του 2016...

    Η σεζόν 2014-2015 βρίσκει την Ακαδημία μας με ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο. Οι Δημήτρης Συνάνης και Σταύρος Μαυράκης ανοικοδομούν την ομάδα από την αρχή κάνοντας ριζικές αλλαγές στον τρόπο προπόνησης, νοοτροπίας και λειτουργίας της Ακαδημίας δίνοντας βάση στην τεχνική κατάρτιση των παιδιών-αθλητών μέσω νέων μεθόδων προπόνησης και εκμάθησης του ποδοσφαίρου. Ο Γιάννης Ξενάκης προστίθεται στο προπονητική ομάδα, για να αναλάβει την προπόνηση των τερματοφυλάκων.

 

         Το έργο που παράγει το προπονητικό team του Galaxy Soccer Club κάνει αίσθηση και από το 2016 η ακαδημία μπαίνει στο επίσημο δίκτυο συνεργαζόμενων σχολών Παναθηναϊκού και μετονομάζεται σε Παναθηναϊκός Μεταμόρφωσης.

 

Seasons
 • 2015-2016

  2015-2016

   

   

   Η χρονιά του Παναθηναϊκού..!

 • 2014-2015

  2014-2015

 • 2013-2014

  2013-2014

       Η ομάδα ξεκινάει γεμάτη ενέργεια και όρεξη χτίζοντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια δημιουργική σεζόν.

 • 2012-2013

  2012-2013

       Στον δεύτερο χρόνο λειτουργίας της, η Ακαδημία είχε στόχο την επανάληψη του περσινού θριάμβου. Δηλαδή την κατάκτηση της κορυφής. 

       Πρώτη και στις 3 κατηγορίες που συμμετείχε (Προτζούνιορ, Τζούνιορ και Παμπαίδες) στη κανονική περιόδο του πρωταθλήματος του Paradise Club. Καλύτερη άμυνα και επίθεση σε όλες τις ομάδες. Αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση όλων των επάθλων. Η Ακαδημία μας τελικά κατέκτησε τα 2 από τα 3 τρόπαια που διεκδικούσε χάνοντας το τελευταίο στο τελικό (κατηγορία Τζούνιορ).

       Στην διάρκεια της χρονιάς η ομάδα συμμετείχε στο Πασχαλινό τουρνουά του Ελπιδοφόρου Κηφισιάς όπου κατέκτησε την 1η και 2η θέση στις ηλικίες Προτζούνιορ και Τζούνιορ αντιστοίχως. Είχαν προηγηθεί μεγάλες νίκες απέναντι σε πολύ καλές Ακαδημίες όπως αυτή του Ολυμπιακού. 

       Η Ακαδημία μας εγκαινίασε το καινούργιο όνομα της ομάδας, παίζοντας τον πρώτο αγώνα της (φιλικός) με τα επίλεκτα παιδιά της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Πέρα του νικηφόρου αποτελέσματος είχαμε την χαρά και την τιμή να έχουμε προσκεκλημένο τον διεθνή εν ενεργεία ποδοσφαιριστή Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

 • 2011-2012

  2011-2012

       Η Ακαδημία Δομάζος περνάει από χίλια κύματα για να κατακτήσει εντέλει την πρώτη και δεύτερη θέση στο Ανεξάρτητο Τουρνουά Ακαδημιών, του Paradise Mini Football στις ηλικίες Προτζούνιορ και Τζούνιορ αντίστοιχα. Ανείπωτη χαρά και σπουδαία ηθική ικανοποίηση για το Club μας.

Φωτογραφίες Ακαδημίας

 

Ιστορία...

Με έτος ίδρυσης το 1908 η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός Α.Ο....πρόκειται για το παλαιότερο εν ενεργεία αμιγώς ποδοσφαιρικό σωματείο της χώρας, δηλαδή από όσα ιδρύθηκαν με αποκλειστικό αντικείμενο το συγκεκριμένο άθλημα. Η ονομασία παραπέμπει στο λόγο Παναθηναϊκός του αρχαίου ρήτορα Ισοκράτη, ο οποίος παρουσίαζε την ανωτερότητα των συμπολιτών του Αθηναίων ως προς την παιδεία, τη δημοκρατική φύση, αλλά και τη στρατιωτική τους ισχύ που θεωρούσε ότι χρησιμοποίησαν προς όφελος όλων των Ελλήνων. 

 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι η μία από τις μόλις δύο ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες στην Ελλάδα οι οποίες ανήκουν στους φιλάθλους τους (στα πρότυπα των ισχυρών ισπανικών συλλόγων), με την άλλη να είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης.

 

 

Τίτλοι

20 Πρωταθλήματα Ελλάδας

18 Κύπελλα Ελλάδας

3 Σούπερ Καπ

4 Πρωταθλήματα ΣΕΓΑΣ

2 Πρωταθλήματα ΕΠΣ Ελλάδος

1 Τελικος Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης (1971)

2 Ημιτελικοί Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης

Videos
Ταραχή - Riot, Thundersteel
ΑΕΚ - ΔΟΜΑΖΟΣ 0 - 2
ΑΕΚ - ΔΟΜΑΖΟΣ 2 - 9